12 Mart 2009

Çikolata Yapmanın Püf Noktaları



1.Her zaman taze ürün kullanın
2.Görünüme önem verin
3.Çikolata çeşitlerinizin boyutlarını çok büyük yapmayın
4.Her zaman en iyi kalite çikolatayı seçin
5.Çikolataları daima serin ve kuru bir ortamda muhafaza edin

6.Üretimde aşırıya kaçmayın,tüketebileceğinizden fazlasını yapmayın
7.Üretime başlamadan önce bir planlama yapın
8.Doğru ve uygun ekipmanları kullanın



Not:Kedi-köpek gibi evcil hayvanlar için çikolatanın çok zararlı olduğunu unutmayın!



Kaynak:Mövenpick Hotel

8 yorum:

  1. çok hoş bir blog çiolataya kim hayır diyebilirki..

    YanıtlaSil
  2. İlk yorum senden geldi Çok Teşekkür ederim :) Daha yapılacak çok işi var bloğumun..

    YanıtlaSil
  3. çok tatlı bir blog, hadi bakalım kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  4. bayılırım bayılırım bayılırım

    YanıtlaSil
  5. çikolatasevenler buraya:))
    blogun hayırlı olsun Sevgili Tuğba, güzel paylaşımlarının devamlı olması dileğiyle...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Nurgül,Sarımutfak ve Hatice,Çok teşekkür ederim size :)

    YanıtlaSil
  7. Ne zamandan beri çikolata yapmak istiyorum,bir türlü kısmet olmadı..En kısa zamanda yapıcam,yaparken de tabiki bu önerileri dikkate alacağım :)Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  8. Şimdiden afiyet olsun mosquito.Bana da kısmet olmadı bir türlü..Şimdilik pratik tatlılarla idare ediyorum ama çikolatanın hele ev yapımı çikolatanın yerini hiç bir şey tutmuyor :) En kısa zamanda kolları sıvamamız dileğiyle..

    YanıtlaSil

Aklınızdan Geçenleri Merak Ediyorum (:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails