22 Ocak 2011

Ev Yapımı Gofret




Dark Cupcake Pictures, Images and Photos

Merhaba,uzun süre girmeyip de kolay bir tarifle gelmek biraz ayıp oldu sanırım ama artık bir yerden başlamak gerekiyordu.Hizmet sektöründe çalışmak insanı çok yoruyormuş gerçekten de.Ama tüm yorgunluğuna rağmen şunu anladım ki masa başı iş bana göre değilmiş.O yüzden herşeye katlanıyorum şu an.Sadece çikolata ile ilgilenmek yok işlerimin içinde ama ben sadece çikolata kokusunu her gün içime çekebildiğim için katlanabiliyorum sanırım işin bazı zorluklarına..Evrağın düzenlenmesi,telefonda ki kişiye derdinin anlatılması gibi aksilikler yerine portakallı pastanın taze gözükmesi,çikolataya batırılmış çileklerin lezzetli olması ile uğraşmak daha cazip geliyor (:

Neyse şu an size bu kolay gofretten bahsetmek istiyorum.Gofreti hazır aldım takdir edersiniz ki..eder misiniz ?

Çikolatayı erittim ve gofreti çikolataya buladım,Sonra da üzerine değişik süsler kattım.Evet çok kolay ama değişik ve eğlenceliydi.Gofret kelimesi bile kulağa çok hoş gelmiyor mu?Çocukça,haylazca,mutluluk dolu kocaman bir kelime GOFRET!

Sevgili Sunay Akın belki bunun da gerçek hikayesini biliyordur..Geçenlerde katıldım tek kişilik gösterisine ve yine hayran kaldım bu adama!Kasder yararına düzenlediği gösterisi muhteşem!Fırsatı olanlara tavsiye ederim.Anlatmakla olmaz..Gofretle ne alaka diyeceksiniz Sunay Akın!O kadar farklı konuları bağlıyor ve o kadar ince laflarla güldürüp düşündürebiliyor ki hayran kalmamak zor ne diyim..Her konuda bir hikaye anlatabilir sanırım..Vakit nasıl geçiyor anlamaz insan..Neyse Sunay Akın böyle laf üstü anlatılmaz.Ona özel bir başlık açmak gerekir (:

Özlemişim yazmayı, yazdım da yazdım..Yarın yine iş günü.Ama çok şükür.

Hepinize kucak kucak sevgiler efendim...

11 yorum:

  1. görüntü ye beni diyor elelrine sağlık canım....

    YanıtlaSil
  2. Çok lezzetli görünüyorlar ellerinize sağlık
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. uzun bi aradan sonra bloguma döndüm sizide beklerim http://ratatoule.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık, çok güzel olmuşlar. Bir şey merak ediyorum : bir ara ben de yapmak istedim ama çikolataya bulayınca acaba gofretler yumuşar mı diye düşünüp vazgeçtim. Yumuşamaması için ne yapıyorsun ? Cevaplarsan sevinirim.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Casminella,çikolataya buladıktan sonra yumuşama olmadı.Sürekli kapalı kapta tuttuğun sürece bir şey olacağını sanmam.

    Teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  6. aaa! kaçırmışım görüyo musun? tüh! :(

    YanıtlaSil
  7. Bence takip et sürekli Sibelim..Yine olur gösterisi..Tibet'ini Oyuncak Müzesine götürmediysen de götür mutlaka ;)Öperim..

    YanıtlaSil
  8. ben senin bu postunu kaçırmışım demek istemiştim :))) oyuncak müzesine de Mayıs ayında beraber gidelim ne dersin? :)))

    YanıtlaSil
  9. Hiç üstüme alınmamışım bak (: Tabii gidelim çok isterim.

    YanıtlaSil

Aklınızdan Geçenleri Merak Ediyorum (:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails